Durf jezelf te zijn

Coaching en training

Individuele coaching 

  • Is het je op dit moment even te veel?
  • Gebeuren er dingen in je leven waar je geen invloed op lijkt te hebben?
  • Leg je de lat voor jezelf hoog en wil je dit graag veranderen?
  • Wil je dingen veranderen, maar je weet niet hoe?
  • Ben je toe aan een nieuwe stap, privé of in je werk?

Dan kan ik jou dat steuntje òf juist dat duwtje in de rug geven dat je op dit moment nodig hebt. Door het voeren van  gesprekken kan ik jou aanzetten tot nieuwe inzichten en effectief gedrag.

Ik ben geaccrediteerd beroepscoach en aangesloten bij beroepsvereniging NOBCO. Je kunt van mij een professionele aanpak verwachten. Daarnaast verwacht ik dat jij ook jouw verantwoordelijkheid neemt in dit proces. Gemiddeld staan voor een coaching proces 5 tot 7 gesprekken. Kijk onder de kop 'tarieven' of jij in aanmerking komt voor vergoeding van jouw coachgesprekken.  

  • Particulier: € 65 per gesprek inclusief 21% BTW.  
  • Zakelijk: € 110 per gesprek exclusief 21% BTW. 
  • TMA talenten analyse per offerte.
  • Intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je ook ontdekken waarom je van de ene taak blij wordt en van de andere niet? En waarom je met de ene collega een betere klik hebt dan met de andere? Doe dan de TMA Talenten analyse. Door het beantwoorden van (online) vragen krijg je inzicht in je drijfveren en talenten en begrijp je waarom je de dingen doet die je doet. Wil je kennismaken tijdens een vrijblijvend gesprek? Klik dan op onderstaande knop en ik neem contact met je op.   Team coaching en training

Wat maakt een team een goed team? Naar mijn mening is dat een team dat zich gezien en gehoord voelt en een duidelijke opdracht heeft. Daarnaast is het belangrijk dat de medewerkers worden ingezet op hun talenten zodat de hoogst haalbare resultaten worden bereikt. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet altijd. Tijdens de team coaching wordt geïnventariseerd waarvoor het team aan de lat staat en welke issues er spelen. Vervolgens wordt op basis hiervan een aanpak op maat gemaakt. 

Talenten van het team

Om de talenten van het team te ontdekken, kun je de TMA teamtalenten analyse doen. Via een teamsessie krijg je allereerst inzicht in jouw eigen drijfveren en talenten en ontdek je vervolgens die van jouw collega's. Zodra jullie weten waar de talenten in het team liggen, dan kunnen jullie gericht naar de taken kijken. Door de taken en talenten daar waar mogelijk op elkaar af te stemmen, neemt het wederzijds begrip toe en verbeteren de prestaties. 

Om na te gaan of iemand over de juiste competenties en vaardigheden beschikt, kun je TMA ook inzetten bij persoonlijke ontwikkelplannen, re-integratie trajecten, beroepskeuzetesten, mobiliteitsvraagstukken en werving en selectie. 

Voor team coaching en training wordt een offerte op maat gemaakt. Interesse? Druk op de 'afspraak-knop'. 


Coaching monitor

Tijdens het coachproces maak ik gebruik van de coaching monitor, een praktisch instrument om de juiste stappen in het proces te zetten en daarmee het proces te volgen. Uiteraard is de inhoud van dit proces vertrouwelijk. Kijk onder aan deze pagina voor meer informatie.