Durf jezelf te zijn

Ik ben MINKE, wie ben jij?

Als kind deed ik mijn best om in mijn omgeving te passen, ging naar school en leerde alles wat ik moest leren. Beslissingen die ik nam, werden met mijn hoofd gemaakt en niet met mijn hart. Totdat ik na de middelbare school een vervolgopleiding moest kiezen. Voor het eerst volgde ik mijn hart..

Het was niet de studie waar ik verliefd op werd, maar een jongen die naar dezelfde school ging. Vanuit het hoofd misschien niet verstandig, maar vanuit het hart een goede beslissing. We hebben samen twee prachtige kinderen gekregen. 

De opleiding heb ik netjes afgemaakt en rolde vervolgens het bedrijfsleven en (semi)overheidsorganisaties in. Al gauw merkte ik dat ik energie krijg van het contact met mensen en graag richting geef. Ik ontwikkelde mezelf van receptioniste tot adviseur en leidinggevende. Vooral gericht op de persoonlijke groei van mensen in een veranderende omgeving. Het is mooi om te zien hoe mensen tot bloei komen als ze gezien en gehoord worden en worden ingezet op hun talenten. 

Net als ieder ander heb ik ook de nodige levenslessen geleerd. Door in de spiegel te kijken, heb ik nieuwe inzichten gekregen die mij helpen. Het werkt bevrijdend en ik kan het iedereen aanraden. Kijk in de spiegel; je kunt een ander niet veranderen maar wel de manier waarop je zelf naar dingen kijkt. Kom kennis maken en ervaar het zelf.   

Mijn zakelijke en persoonlijke levenslessen motiveerden mij om me te specialiseren tot coach. Ik ben trots dat ik mijn hart weer volg en elke dag bezig mag zijn met dat wat mensen beweegt, dat ik een luisterend oor en de stimulerende kracht kan zijn om mensen in beweging te brengen. 

Ik ben dan ook benieuwd wat jou beweegt en waar jij gelukkig van wordt. Neem contact op en ontdek: Wie ben jij? 

Typisch MINKE

Wie kunnen mij beter omschrijven dan familie, vrienden en oud-collega's? Ik heb hen de volgende vraag gesteld: Vertel eens wat jij 'typisch Minke' vindt? Hier komen enkele genoemde sleutelwoorden: mensen-mens, inlevend en meelevend, controlfreak, open, luisterend oor, chaotisch, analytisch, verbinder, toegankelijk, onzeker, stelt de juiste vragen en denkt 'out of the box'.  

 

Ervaringen met MINKE

Karin Soeters
10-05-20 09:26:27
Minke
Je was de rots in de branding voor mij en mijn gezin in de moeilijke tijd die ik heb gehad.
Samen met mijn begeleidster Marjo hebben jullie mij er weer bovenop gekregen.
Ard Ramaekers
09-05-20 12:24:12
Minke is eerlijk en integer, om het in eenvoudige woorden te zeggen, gewoon een goed mens.

Ard Ramaekers
Ondernemer