Durf jezelf te zijn

Tarieven, vergoedingen en algemene voorwaarden

Individuele coaching

  • Particulieren € 65 per gesprek inclusief 21% BTW. Lees hieronder ook de mogelijkheden om jouw kosten vergoed te krijgen. 
  • Zakelijk € 110 per gesprek exclusief 21% BTW. 
  • Team coaching en training op maat gemaakte offerte. 
  • TMA talenten analyse per offerte.
  • Intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Team coaching en training

Na overleg met de potentiële opdrachtgever maak ik voor team coaching en training een offerte op maat. Klik op de knop 'afspraak', vul hem in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan ook met nummer 06-36409183. 


Algemene voorwaarde, ethische code en privacy

Op mijn diensten zijn de algemene voorwaarden volgens de NOBCO richtlijnen van toepassing. Tevens werk ik via de internationale ethische code voor coaches, mentoren & supervisoren en de geldende AVG regels via de privacyverklaring. Deze documenten zijn te vinden onderaan deze pagina.

Mogelijkheden om voor vergoeding in aanmerking te komen voor coaching

Via jouw werkgever

Veel bedrijven hebben persoonlijk budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. Overleg met je leidinggevende in hoeverre coaching daaronder valt. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. De factuur wordt dan naar jouw werkgever gestuurd. 

Arbodienst/bedrijfsarts

Of ga een gesprek aan met de bedrijfsarts op jouw werk. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts graag mee. Zeker als het gaat om jouw welzijn en inzet voor het bedrijf.

Aftrekbaar voor ondernemers en ZZP-ers/SLIM subsidie MKB

Als ondernemer of geregistreerde ZZP-er kunnen de kosten en de btw (21%) van een coachingstraject van een van de medewerkers of henzelf aftrekbaar zijn van de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voorwaarden hiervoor kun je vinden op de website van de Belastingdienst. Tevens is vanaf 2020 de SLIM rijkssubsidie voor duurzame inzetbaarheid beschikbaar voor het MKB (ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf). 

Via PGB of het UWV

Krijg je op dit moment een persoonsgebonden budget? Dan kun je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Ben je op dit moment werkloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw re-integratie of herstel. Via een individuele re-integratieovereenkomst kan het UWV een budget reserveren om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen. 

Jouw zorgverzekering

Coaching behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van je polis kan het zijn dat dit soort kosten (gedeeltelijk) wel wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Informeer bij jouw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden. 

  • Kamer van Koophandel 77163869
  • BTW nummer NL003162202B55 

Disclaimer; aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.